Praktijk In-Balans

 Wie ben ik?

Ik ben Marjoleine Ordelman, ik woon in Oud-Beijerland met mijn man en 2 kinderen. In 2010 ben ik gestart met mijn praktijk In-Balans. Ik ben begonnen met de beroepsopleiding Voetreflexzonetherapie en ontspannende massage. Maar ik kwam er al snel achter dat wat bij de één werkt niet hoeft te werken bij een ander en daarom ben ik me in meerdere therapieën gaan verdiepen en heb ik meerdere opleidingen/cursussen/workshops gevolgd zodat ik de juiste therapie kan aanbieden. 

Na een aantal vervelende en traumatische gebeurtenissen in mijn leven, ging ik op zoek naar meer. Er moest toch meer zijn in dit leven? In eerste instantie ging ik op zoek naar hulp om me beter te voelen. Ik moest de gebeurtenissen die waren gebeurd leren te verwerken. Omdat ik dit zelf niet kon, bleef ik in een vicieuze cirkel rond cirkelen. Ik kreeg een hoge ademhaling waardoor ik vaak aan het hyperventileren was. Ik voelde me altijd onzeker, moe en erg verdrietig. Als HSP'er was dit nog eens extra moeilijk. 

Gelukkig ben ik in mijn leven een aantal zeer belangrijke personen tegengekomen die mij geholpen hebben om deze vervelende gebeurtenissen te verwerken waardoor ik weer sterk in mijn schoenen kon staan en waardoor ik me weer echt vrolijk voel! Het leven is een feest!

Door al deze gebeurtenissen en therapieën die ik heb gevolgd, heb ik een andere kijk op de wereld en het leven gekregen en wil ik me graag ook voor andere mensen inzetten zodat voor hun het leven ook (weer) een feest wordt!

Door alle therapieën die ik zelf heb ondergaan en de cursussen, opleidingen en workshops die ik de afgelopen 20 jaar heb gevolgd, ben ik goed in staat om samen met jou te onderzoeken welke therapie het beste bij jou past zodat het leven voor jou ook weer een feest wordt!  

Ik wens je alle liefde en vrolijkheid toe!