Praktijk In-Balans

Praktijk voor  Hypnotherapie, Coaching, Energiewerk en Massage

Voetreflexzonetherapie voor kinderen

Voetreflexzonetherapie is een goede ontspanningsmethode voor (gevoelige) kinderen. Pasgeboren baby’s die gevoelig zijn voor prikkels, last hebben van darmkrampen of jonge kinderen met obstipatieproblemen, reageren al na één of twee sessies positief op de behandeling.

Kinderen zijn na een behandeling minder stressgevoelig, eten en slapen beter. Deze therapie stimuleert ook de verwijdering van afval- en gifstoffen en prikkelt tegelijkertijd het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Dat is één van de redenen waarom voetreflexzonetherapie goede resultaten laat zien bij kinderen met ADHD, Dyslexie, Autisme en Astma.

Ook pubers hebben veel baat bij voetreflexzonetherapie. Verandering in hun hormoonhuishouding gaat vaak gepaard met stress en dat leidt tot lichamelijke klachten waaronder hoofdpijn. Voetmassage sterkt, maakt minder kwetsbaar en ondersteunt de fysieke en psychische weerstand.

Mijn zoon heeft erg veel last van astma gehad. Ik heb zijn voeten een half jaar lang behandeld toen hij 6 jaar was en hij had hierna nauwelijks nog last van astma en hij kan weer meedoen met zijn vriendjes! Door zijn voeten nog regelmatig te behandelen blijft de astma weg en zit hij lekker in zijn vel!

Heeft uw kind last van bepaalde klachten, wacht dan niet te lang en maak snel een afspraak!