Praktijk In-Balans

 Referenties

"Mijn ervaring met Marjoleine is dat ze een brede kennis heeft op zowel lichamelijk als geestelijk gebied. Zij kan een stukje maatwerk leveren dat aansluit op wat haar bezoeker nodig heeft. De wijze van behandeling wordt in goed overleg vastgesteld. Zo kan een massage bijvoorbeeld stevig zijn voor het losmaken van bindweefsel, maar ook ontspannend zijn om je lichaam tot rust te brengen. Bij eventuele pijnplekken zoals bij gewrichten kan de massage aangevuld worden met een stukje Reiki Healing. Met handoplegging slaagt zij er in om de spanningen uit je lijf te laten vloeien en je geest tot rust te brengen.Ook tijdens of na de behandeling kan er een goed gesprek gevoerd worden indien haar bezoeker dit wenst. Je zou haar kunnen zien als een personal coach. Ook volgt zij regelmatig trainingen / cursussen om haar kennis te actualiseren en uit te breiden. Een aanrader!"


 "Stoppen met roken: Met veel gevoel voor een fijne behandeling denk ik aan je terug. Zag ook op je website dat er veel cliënten van jou dezelfde positieve ervaringen hebben. Je tips en tricks gebruik ik nog regelmatig, vooral op momenten dat je kunt kiezen tussen “nee nooit meer” en “zal ik er maar eentje opsteken”. Dan weet ik precies dat dat laatste geen oplossing is omdat er eigenlijk geen keuze is, want je hebt de beslissing allang genomen. Van de moeilijkste momenten die ik had van de laatste tijd van zo’n 4 per dag, heb ik er nu misschien nog 2 waarbij ik de duim en wijsvingermethode toepas en ja, als je dan weer verder leeft, dan denk je er eigenlijk ook niet meer aan.Ga het, dankzij jou, ook volhouden. Bedankt voor je inzet, denk er met een warm gevoel aan terug!"


"Ik heb bij Marjoleine de workshop “voetreflex voor ouders” gevolgd. Het was een hele interessante en leerzame workshop. Marjoleine is heel enthousiast en legt het duidelijk uit. Na 1 keer kun je al gaan oefenen op je kind. Ik pas het nog regelmatig toe als mijn dochter niet kan slapen, ze wordt er helemaal rustig van!"


"Een paar weken geleden zijn we begonnen met de hypnotherapie voor mijn dochter (6 jaar). Marjoleine helpt haar om van haar angst af te komen die ze heeft overgehouden aan de scheiding. Met de liefdevolle benadering van Marjoleine voelde mijn dochter zich snel op haar gemak. Ze werkt nu hard om met haar angsten om te kunnen gaan zoals Marjoleine haar dat geleerd heeft! We zijn er nog niet, maar ik zie al zoveel groei en ontwikkeling bij mijn kind. De coaching en tips die ik van Marjoleine krijg helpen mij goed. Zo fijn dat je altijd met vragen bii haar terecht kan! De hypnose ervaart mijn dochter zelf als een leuk avontuur. Mijn dochter: "ik vind dat Marjoleine het goed doet hoor! En ze is heel lief" En ik sluit me daar als moeder helemaal bij aan!"


"Bij Marjoleine onder hypnose geweest om van mijn rookverslaving (+8 jaar) af te komen. Bij de start van de sessie heeft Marjoleine rustig het hele proces met mij doorgenomen waarna we van start zijn gegaan. Na ruim een uur was de sessie afgelopen en zo overtuigde Marjoleine mij; ik was een blije niet-roker. Enigszins sceptisch naar huis gegaan maar al direct merkte ik dat mijn zin in een sigaret slechts een vaag verlangen was. De dagen erna af en toe wel zin gehad om te roken maar deze neiging was gemakkelijk te weerstaan. In de dagen erna nauwelijks last gehad van ontwenningsverschijnselen waar ik bij een eerdere stoppoging wel last van heb gehad. Inmiddels is er al weer een ruime periode voorbij dat ik niet rook maar voor mijn gevoel ligt mijn rookperiode al jaren achter me. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen en ik raad hem iedere roker aan die wil stoppen!"


"Sinds kort word ik door Marjoleine behandeld met voetzoolreflexie voor mijn steeds terugkerende blaasontstekeningen. Ik merk dat het steeds beter gaat als ik bij haar ben geweest. Het is heerlijk om een behandeling van Marjoleine te krijgen. Zij geeft op een rustige manier uitleg wat zij precies doet.
Ik verheug mij er altijd op om naar haar toe te gaan voor een behandeling".

  

"Alweer een poosje word ik behandeld door Marjoleine. Ik ben begonnen met voetreflexologie want ik had heel veel hoofdpijn. Al van alles geprobeerd maar niets leek te helpen. Maar het gaat nu heel goed!!!! Niet alleen de voetreflexologie maar ook de andere behandelingen zijn fijn. Ik wissel nu van alles af naar wat mijn behoeften zijn. Niet alleen zijn de behandelingen fijn, maar het luisterende oor en de lieve woorden helpen zeker ook dat je heerlijk ontspannen weer naar huis gaat".


 Sinds enkele maanden laat ik me periodiek heerlijk masseren door Marjoleine. In het verleden had ik regelmatig last van hoofdpijn vanuit de schouders en nek. Door me nu regelmatig te laten masseren zijn deze klachten verleden tijd geworden. Daarnaast is het ook een moment van volledige ontspanning. Ik kan het iedereen aan bevelen om hier periodiek even tijd voor te maken.”


 "Al enige tijd kom ik bij Marjoleine. In eerste instantie zijn we begonnen met de voetreflex, dit omdat ik al een behoorlijk lange tijd met m'n darmen problemen had. Hier heb ik na een aantal behandelingen veel profijt van gehad. Gezien het feit dat ik zwanger ben, en behoorlijk moe, zijn we daarna verder gegaan met de reiki. Dit bevalt ook prima! Vind het fijn ( en ook gezellig) om bij Marjoleine onder behandeling te zijn! Het geeft mij extra energie en even een heerlijk rust momentje!"


 "Sinds 2006 heb ik erg last van mijn darmen. Na diverse bezoeken aan de huisarts en het uitproberen van verschillende medicijnen was ik het in 2012 zat. Ik ben abrupt gestopt met de medicijnen en ben in behandeling gegaan bij Marjoleine. Na de eerste behandeling met voetzoolreflex veranderde al heel veel. Het ging de week erna al een stuk beter en inmiddels zijn we al een paar behandelingen verder. Ik kan gewoon weer naar buiten, leuke dingen doen zonder dat mijn darmen opspelen. Voor mij heeft het heel erg goed geholpen. Marjoleine is een hele lieve rustige vrouw en je kan er heerlijk mee kletsen. Ik verheug me dan ook weer op mijn volgende behandeling."

 

"Een beetje nerveus belde ik aan bij het huis van Marjoleine Ordelman. Ik was al zo lang op zoek naar een oplossing voor die verschrikkelijke eetbuien die ik regelmatig had, maar tot nu toe hielp niets. Hoewel ik Marjoleine al een beetje kende, was ik nog best gespannen. Ik had nog nooit iets gedaan met hypnotherapie, laat staan dat ik al eens onder hypnose was geweest. Want wat is het precies? Kan Marjoleine me straks echt als een kip laten kakelen, net als ik op tv wel eens gezien had? Gelukkig stelde Marjoleine me gelijk al gerust. In hypnose kun je nog steeds zelf bepalen wat je wel of niet toelaat, zegt of doet. Voor de sessie kreeg ik van Marjoleine een duidelijke uitleg over wat hypnotherapie is en wat we zouden gaan doen tijdens de sessie. Heel fijn! De sessie vond plaats in een praktijk aan het huis van Marjoleine. Een fijne, rustige ruimte waar ik heerlijk kon liggen. Ik kon me makkelijk ontspannen. De sessie duurde uiteindelijk twee uur en jeetje wat was ik moe! Dit was voor mij een teken dat ik hard gewerkt had. Ik ging naar huis met een voldaan gevoel en nieuwsgierig naar het resultaat. Nu ben ik precies een maand verder en merk ik een duidelijk verschil in de rol die voeding voor mij heeft. Waar ik voorheen heel de dag bezig kon zijn met of ik wel of niet mocht eten en wat ik dan mocht eten, ervaar ik nu rust in mijn hoofd. Heel eerlijk, ik heb best nog wel eens een eetbui. Maar ik merk dat ik minder blijf hangen in de negativiteit ervan. Ik ben in ieder geval erg tevreden met dit resultaat. Herken je je in mijn verhaal? Dan raad ik hypnotherapie bij Marjoleine absoluut aan!"

 

Gastenboek

Ellen de graaff
03-02-20 17:09:16
Ik kom graag bij Marjoleine in haar praktijk. De reiki behandelingen zijn heel fijn. Erg ontspannend en met nieuwe energie kan ik er daarna weer tegen aan. Onlangs heb ik voor het eerst een ontspanningsmassage gehad. Het was echt heerlijk! Normaal vind ik het lastig om te ontspannen, maar dat lukte vrijwel direct. Marjoleine voelt precies aan wat je nodig hebt, is heel rustig en lief. Ik kan het echt iedereen aanraden!
Lia Hofmeester
28-11-19 19:16:33
Maandelijks ga ik naar Marjoleine voor een heerlijke massage. De ene keer m'n rug, de andere keer m'n hoofd, dan weer mijn voeten. Heerlijk dat je op de avond met Marjoleine kan overleggen, net waar je op dat moment het meest behoefte aan hebt.
Marjoleine is een schat en ontzettend vaardig. Bij haar lukt het me dan ook om ruim een uur lang mezelf totaal te ontspannen én te genieten! Even echt een moment voor mezelf!
Debbie Van Mastrigt
06-03-17 22:58:24
Vorige week met mijn zoontje bij Marjoleine geweest voor htpnotherapie omdat hij bijna niks meer lustte qua avond eten. De zelfde avond nog heeft hij gegeten wat hij al een tijd niet meer gegeten had. Heerlijk was het om gewoon aan tafel te kunnen zitten en geen gezeur en strijd te hebben. Ik kan het zeker aanraden. Mijn zoontje voelde zich op zijn gemak bij Marjoleine en had het steeds over die aardige mevrouw die een soort dokter is. Mocht het nodig zijn, dan ga ik zeker terug!