Praktijk In-Balans

Praktijk voor  Hypnotherapie, Coaching, Energiewerk en Massage

Welkom op mijn site voor Hypnotherapie, Coaching, Energiewerk en Massage!

MIJN PRAKTIJK IS VOORLOPIG GESLOTEN, 

DUS ER KUNNEN HELAAS GEEN AFSPRAKEN WORDEN GEMAAKT.  

Mijn naam is Marjoleine Ordelman en ik ben holistisch therapeut/coach en je kunt bij mij terecht voor verschillende vormen van therapie:

Hypnotherapie, voetreflexzonetherapie, (spirituele) coaching, verschillende vormen van Energiewerk zoals healing, reiki en verschillende vormen van massage. 

Ik zet deze therapieën graag in voor het realiseren van mijn missie 'het leven is een feest en jij bent daarbij uitgenodigd'.

Zit je niet lekker in je vel, ben je depressief, heb je misschien zelfs een burn-out, heb je angsten, heb je last van hyperventilatie, rouw, een trauma, heb je last van lichamelijke klachten, wil je stoppen met roken, wil je afvallen, wil je (spiritueel) groeien of heb je andere klachten, dan kunnen we samen kijken welke therapie voor jou passend is, want er is zeker een passende therapie voor jou en/of je kind! Omdat ik gebruik maak van zoveel verschillende soorten therapieën, is er altijd een therapie die voor jou passend is. 

Voor ouders/verzorgers

Bovenstaande therapieën zijn ook heel erg geschikt voor kinderen, ook in het bijzonder voor hooggevoelige kinderen! Mocht je als ouder merken dat je moeite hebt met het omgaan met je (hooggevoelige) kind, of heeft je kind veel last van angsten, slapeloosheid of zijn/haar hooggevoeligheid thuis of op school, neem dan gerust contact met me op, zodat ik je kan helpen hier op een goede manier mee om te gaan, zodat het voor jou als ouder(s) maar ook voor je kind makkelijker wordt. De veranderingen zijn vaak na een paar consulten al zichtbaar.

Ook kun je een cursus voetreflex volgen (aanrader!), waardoor je je kind nog beter kunt ondersteunen.  Voetreflex helpt ook goed wanneer je kind bijvoorbeeld last heeft van zijn of haar darmen of van slapeloosheid.

Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan contact met me op via de mail of telefoon!


Ik heet je van harte welkom!

 

 

MIJN PRAKTIJK IS VOORLOPIG GESLOTEN, 

DUS ER KUNNEN HELAAS GEEN AFSPRAKEN WORDEN GEMAAKT.  

,