Praktijk In-Balans

 Workshop voetreflexzone 

Je kunt ook de workshop voetreflex bij mij volgen, zodat je zelf je kind/partner/vriend(in) kunt behandelen. Heeft je kind/partner/vriend(in) last van astma, allergie, eczeem, darmklachten, HSP, ADHD, hoofdpijn etc. lees dan vooral door, want je kunt deze klachten zelf verhelpen en/of verbeteren bij de ander!

Deze workshop is er specifiek op gericht dat je zelf iemand anders kunt behandelen, je hoeft niet alle ins- en outs te weten die je bij de opleiding voetreflex krijgt. Na de workshop weet je waar de drukpunten zitten en hoe je ze moet behandelen. Deze workshop is echt een aanrader wanneer je kind/partner/vriend(in) last heeft van bepaalde klachten, zodat je deze klacht(en) binnen een paar maanden kunt verbeteren of zelfs kunt laten verdwijnen (afhankelijk van de klacht)!

Voetreflex bij kinderen werkt heel erg goed bij bijvoorbeeld obstipatie, hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen, astma, allergie etc. Voor hooggevoelige kinderen werkt voetreflex ook heel goed! Ook pubers hebben er veel baat bij, vooral met alle hormoonschommelingen waar ze mee te maken hebben. En hierdoor heb je gelijk iets wat je samen met je puber kunt doen.

Mijn eigen zoon heeft in zijn eerste 5 levensjaren heel veel last gehad van astma en had wel 3 tot 5 longontstekingen per jaar maar na een half jaar voetreflex heeft hij nergens meer last van! 

Vaak is voor kinderen de drempel hoger om langs te komen bij een therapeut en vaak werkt het beter als het kind lekker in de ontspannende sfeer van thuis behandeld wordt. Bijvoorbeeld wanneer je kind naar bed gaat en daarna lekker in slaap kan vallen. Vandaar deze workshop want voetreflex is zo'n fijne aanvulling voor kinderen!

De workshop bestaat uit 3x 2 uur en en kan in overleg worden gepland met de medecursisten. Minimaal aantal deelnemers is 4, dus misschien vinden je vriendinnen het ook wel leuk, dan kunnen jullie samen komen! Je oefent op elkaar.  Ik kan de workshop ook op locatie geven bij jou in de buurt, wanneer de afstand wat groot is, wordt de workshop in 1 dag gegeven. 

Je krijgt ook een mooie hand-out met alle drukpunten die je altijd kan blijven gebruiken.

Ik wil met deze workshop mijn missie 'blije, gezonde en gelukkige mensen/kinderen' realiseren! Want wat is het fijn als alle ouders hun eigen kinderen zouden kunnen helpen met de voetreflex. Hierdoor ben je zoveel lichamelijke en mentale klachten voor en heb je vaak niet al die doktersbezoeken en medicijnen nodig. Mijn zoon had voor zijn astma en longontstekingen zoveel medicijnen, maar na een half jaar voetreflex hoefde hij geen medicijnen meer te gebruiken en hij is ook bijna nooit meer ziek. 

Misschien wil je eerst een keer zelf een behandeling om te kijken wat het met je doet, dan kan natuurlijk ook altijd!