Praktijk In-Balans

Praktijk voor  Hypnotherapie, Coaching, Energiewerk en Massage

Wanneer je je ademhaling beheerst, geniet je meer van het leven!

Dat was in ieder geval zo bij mij!

Door de onverwerkte emoties en stress in mijn leven ging ik steeds vaker ‘hoog’ ademhalen, dus niet vanuit de onderbuik. Hierdoor kreeg ik last van kortademigheid en hyperventilatie; ik werd hier erg onzeker door en was erg moe. Ik durfde niet meer op mijn lichaam te vertrouwen.

Na heel wat jaren zoeken, heb ik een methode ontdekt waarbij ik mijn ademhaling kan trainen om vanuit de buik te ademen. Voor mij was het echt een wonder, dat ik vanzelf, zonder na te denken vanuit mijn buik ging ademhalen. En natuurlijk, soms komt die ‘hoge ademhaling’ weer even terug door stress of emoties, maar door dan weer bewust de methode toe te passen, komt de buikademhaling weer terug.

De ademhaling is voor de meeste mensen een proces dat "vanzelf" gaat. Wanneer je volledig en harmonisch ademt, werk je via de ademhaling aan je energiebalans. Om je lichaam dus optimaal te kunnen laten functioneren is een goede ademhaling de basis.

Heb je zelf last van een hoge ademhaling en wil je graag een buikademhaling en meer genieten van het leven? Maak dan een afspraak om te kijken of ik je kan helpen.